2013年6月17日星期一

Stewart og Pattinson jaloux Perry Intimate Relations


Ifølge den britiske "Daily Mail", brudekjole  rapporterede, siger Twilight Kristen Stewart veninde Stewart Robert Pattinson efter at bryde op med sin søster Katy Perry og frugtavl intimt forhold, hvilket  gør Stewart slags følelsen af ​​forræderi. Således besluttede hun at afbryde de diplomatiske forbindelser med venner.



I marts, den amerikanske Kids Choice Awards ceremoni Stewart sad Katie skød, krammer, et stort show af søster Wife. Men kilder sagde, de nylige rapporter om Katie og lad Stewart Pattinson "meget skuffet og føler forræderi." Trods sidste måned i New York for at deltage aktiviteterne gav Stewart et stort knus Katie, men har faktisk været venner med Katie afhuggede relationer. Stewarts ven sagde, "kan naturligvis ikke glemme Pattinson, Stewart, har hun forsøgt at kontakte Pattinson ønskede at kende hans status, men Pattinson reagerede ikke til hende."



Pattinson og Stewart annoncerede deres separation efter nyheden om, at Pattinson til Katie for komfort. De deltog også i en Los Angeles koncert. Selv om de blev ankommet til spillestedet, men når du sidder sammen i Performance. Pattinson havde også til at slutte med Katie bryllup generalprøve, så deres forhold forvirrende.



I mellemtiden, Katy Perry og John Mayer composite nyheder. Det siges, at Pattinson afklaret mellem ham og Katie bare venner, ingen affære.

没有评论:

发表评论